Primăria Oradea s-a angajat să realizeze un registru al spațiilor verzi. Proiectul prevedea și o hartă interactivă care să arate în timp real care este situația spațiilor verzi din oraș. Acest proiect, frumos pe hârtie, avea rolul de a transparentiza controlul asupra dezvoltării urbane pe teritoriul municipiului.

Spațiul public este destinat unei dezvoltări durabile, dezvoltare care să asigure calitatea mediului și a vieții. Provocările spațiului public se referă la conviețuirea, locuirea, mobilitatea, relația cu natura și ecologia, precum și la diversitatea activităților dintr-un teritoriu și atractivitatea acestora pentru locuitori și turiști.

Proiectul de modernizare și de creare a unui micro centru pietonal pe strada Dunărea este o nouă provocare pentru salvarea spațiilor verzi. Dezvoltarea acestuia face obiectul unor reflecții care vă sunt prezentate prin intermediul acestui chestionar.

Ne bazăm, așadar, pe dumneavoastră pentru a îmbogăți reflecțiile cu privire la acest proiect. Răspunsurile le vom centraliza și le vom prezenta Primăriei Oradea.

PROIECTUL DE MODERNIZARE ŞI PIETONALIZARE A STRĂZII DUNĂREA
Considerați că sunteți consultat și că aveți un cuvânt de spus în problemele importante ale orașului? *
Sunteți de acord cu modernizarea străzii Dunărea în forma propusă de Primăria Oradea? *
Sunteți de acord cu păstrarea tuturor arborilor maturi în noua zonă pietonală? *
Sunteți de acord cu amenajarea unui parc/loc de joacă în noua zona pietonala? *
Susțineți amenajarea unei zone de servicii Horeca (baruri, cafenele) în noua zonă? *
Susțineți amenajarea unei piațete în intersecția străzilor Dunărea – Bicazului – Mihai Eminescu? *

One comment

  • Vlad

    By Vlad

    Reply

    Ar fi interesant dacă ar închide inelul pietonal prin modernizarea străzii Mihai Eminescu. Atunci ai aces un traseu inedit: Republicii – Dunărea- Mihai Eminescu – Republici. Un traseu pietonal interesant chiar și pentru circuitul turistic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>