USR

te întreabă – dezbate – îți propune

Scopul acestei campanii de dialog public inițiată de USR Bihor este de a consulta cetățenii orașului, de a dezbate împreună cu aceștia și de a le propune soluții oneste și potrivite pentru problemele cu care se confruntă.

USR Bihor pune în centrul activității sale interesul cetățeanului, dialogul, dezbaterea și profesionalismul. Noi considerăm că autoritățile publice locale au datoria de a se afla permanent în dialog cu cetățenii iar acestora trebuie să li se ofere șansă de a fi consultați, de a-și spune părerea despre problemele importante ale orașului și de a se implica în viața comunității. Soluțiile pentru comunitate trebuie să țină cont de nevoile și aspirațiile reale ale comunității iar pentru aceasta avem nevoie de dialog și de dezbateri.

USR Bihor susține că mandatul acordat prin vot aleșilor locali nu trebuie să fie văzut ca fiind unul absolut și discreționar iar cei care îl primesc ar trebui să îl utilizeze pentru sprijinul și progresul comunității, pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor. De multe ori autoritățile locale se îndepărtează de vocea celor care i-au împuternicit să le gestioneze problemele și astfel eșuează în a mai răspunde nevoilor lor.

Vocea orădenilor trebuie ascultată! Vocea ta contează!

USR te întreabă direct, față în față, cum vezi tu Oradea.

USR dezbate cu tine problemele cartierului tău.

USR găsește împreună cu tine cele mai potrivite soluții.

Vrem să aflăm ce funcționează bine în cartierul tău ca să știm ce să propunem și pentru alte zone care nu au fost luate în seamă.

Vrem să aflăm ce anume funcționează dar nu într-un mod satisfăcător în cartierul tău ca să căutăm soluții pentru a îmbunătăți lucrurile.

Vrem să aflăm ce nu funcționează, ce nu există sau ce ți-ai dori să se întâmple în cartierul tău ca să ne apucăm de treabă.

 

Contact Us
Considerați că sunteți consultat și că aveți un cuvânt de spus în problemele importante ale orașului? *
Considerați oportun ca Primăria să aloce un buget din fonduri publice pentru un proiect de relansare a fotbalului bihorean? *
Sunteți de acord cu amplasarea statuii Regelui Ladislau în centrul orașului, amplasare solicitată de comunitatea maghiară? *