Virgil Cosma

Virgil Cosma

Candidat CJ Bihor

Curriculum Vitae

Sunt născut și școlit în Oradea, ca pregătire sunt inginer topo-cadastru dar meseria mea a fost dintotdeauna jurnalismul. Am lucrat 16 ani în Iași și 16 ani în București. Din 2016 m-am întors acasă, sunt secretarul Uniunii Ziariștilor din Bihor și alături de USR Bihor din 2017. 

Toată lumea asociază USR și Alianța pe care a făcut-o cu PLUS cu mareea anti-corupție care mișcă din temelii societatea românească, mobilizând în special generațiile tinere, neatinse de comunism. Dar USR nu este numai atât, este prietenie, solidaritate și speranță. Cu oameni extrem de bine pregătiți, fiind singurul partid care promovează meritocrația, USR aduce o viziune modernă, bazată pe principiile bunei guvernări, perfect compatibilă cu cele mai avansate democrații europene. Aceasta este și calea cea mai sigură pentru reducerea decalajelor istorice care ne despart de lumea civilizată și diminuarea emigrației. 

Candidez pentru Consiliul Județean Bihor pentru ca, împreună cu colegii mei, să schimbăm în bine fața acestui ținut de poveste. Mai precis, vizez comisia pentru cultură, culte, învăţământ, tineret şi sport a legislativului județean. Ne-am născut într-un ținut multi-etnic, multi-cultural și multi-confesional. Aceasta este o avere care nu trebuie risipită. Folosind transparent pârghiile administrative, bugetul alocat acestui domeniu și fondurile europene, împreună cu cei implicați în actul cultural se pot face minuni care să ne scoată din anonimatul în care ne-au scufundat hoția și amatorismul din ultimii ani. Și asta vom face!

 

Candidati USR

Orlando Balaș

Orlando Balaș

Candidat CJ Bihor
Diana Buhas

Diana Buhas

Candidat CL Oradea
Simona Bisboaca

Simona Bisboaca

Simona Bisboaca - Candidat CJ
Razvan Pauta

Razvan Pauta

Candidat CJ Bihor