Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Candidat CL Oradea

Curriculum Vitae

Am ajuns in acel moment al vietii in care realizez cat de important este sa traiesti si pentru altii, nu doar pentru propria persoana. Lucrurile se schimba daca faci parte din decizie, nu doar comentand de pe margine: prin implicare si actiune. Intru in politica cu sentimentul datoriei si responsabilitatii de a folosi ceea ce am invatat de-a lungul timpului si de a face tot ceea ce imi sta in puteri pentru a schimba in bine lucrurile din jurul meu.

Nu ma pricep la toate. Ma rog insa sa am puterea de a ma indoi zilnic de ceea ce fac si de a nu deveni surd si orb la ce e nou in jurul meu, de a sti sa-i mobilizez pe cei care stiu sa faca treaba la care eu nu ma pricep si de a randui lucrurile in asa fel incat sa fie mai bine pentru cat mai multi.

Cred ca Oradea este orasul cu cea mai mare apropiere de starea de normalitate pe care ne-o dorim cu totii. Cu toate acestea, critic deseori administratia locala pentru ca-mi doresc ca unele lucruri sa se intample altfel. Cea mai importanta bogatie a acestui oras este reprezentata de cetatenii sai iar actuala administratie nu se ingrijeste suficient de atent de aceasta resursa. Urmatoarea administratie locala trebuie sa uzeze de flexibilitate, empatie, dialog si, mai ales, de viziune. Merg in Consiliul Local pentru a-i convinge pe cei care ne stabilesc drumul pe mai departe ca Oradea trebuie sa puna pe lista sa de prioritati tinerii si educatia lor, cultura si mediul creativ, societatea civila si valorificarea acestei incredibile resurse de potential.

Ma gasesti si pe www.bunoiu.ro

Votează consilierul/consilierii care vrei să te reprezinte în Consiliul Local Oradea în 2020 Live

 • Flavius Bunoiu
  12% 79 / 609
 • Delia Ungur
  16% 101 / 609
 • Cristian Rusu
  18% 112 / 609
 • Diana Buhaș
  11% 70 / 609
 • Claudia But
  10% 65 / 609
 • Vasile Dumitriu
  15% 96 / 609
 • Andrei Popa
  14% 86 / 609

Candidati USR

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Candidat CL Oradea
Delia Ungur

Delia Ungur

Candidat CL Oradea
Diana Buhas

Diana Buhas

Candidat CL Oradea
Robin Alban

Robin Alban

Candidat CJ