Cristian Rusu

Cristian Rusu

Candidat CL Oradea

Curriculum Vitae

Cristian  Rusu  – absolvent al Universitatii Babes-Bolyai Cluj Napoca, Facultatea de Drept,  promotia 1997 si  avocat in cadrul Baroului Bihor din acelasi an.

Am format o echipa cu care am reusit mai multe precedente juridice nationale. In viata unui jurist, obtinerea unui precedent national este un reper major, multi colegi nereusind creeze intr-o carierea intreaga nici un precedent. Noi avem mai multe, mult mai multe. Daca doriti sa aflati mai multe gasiti informatii aici : avocat-rusu.ro

Am reprezentant si castigat multe cauze ale unor clienti in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului.   Am demarat proceduri in fata Curtii Europene de Justitie.

Pe langa titulatura de avocat, detin si pe aceea de practician in insolventa, de mediator si de arbitru – membru al Tribunalului Arbitral din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bihor.

M-am implicat in viata civica a urbei, in proiectele si actiunile culturale ale Asociatiei Cultura in Miscare si in activitatile sociale ale Fundatiei Comunitare Oradea,  al carui avocat (probono) sunt.

In viata politica am intrat in 2016 devenind membru al USR Bihor, depunand candidatura pentru Senatul  Romaniei si participand la Alegerile generale din acel an.  Am fost  presedinte al organizatiei municipale  Oradea si  presedinte al  organizatiei judetene Bihor. In prezent activez in cadrul USR – Biroul Local Oradea si Biroul Judetan Bihor .

Candidez pentru functia de Consilier Local al Municipiului Oradea.

Votează consilierul/consilierii care vrei să te reprezinte în Consiliul Local Oradea în 2020 Live

 • Flavius Bunoiu
  12% 79 / 609
 • Delia Ungur
  16% 101 / 609
 • Cristian Rusu
  18% 112 / 609
 • Diana Buhaș
  11% 70 / 609
 • Claudia But
  10% 65 / 609
 • Vasile Dumitriu
  15% 96 / 609
 • Andrei Popa
  14% 86 / 609

Candidati USR

Delia Ungur

Delia Ungur

Candidat CL Oradea
Miroslav Iuhaneac

Miroslav Iuhaneac

Candidat CJ Bihor
Andrei Popa

Andrei Popa

Candidat CL Oradea
Claudia But

Claudia But

Candidat CL Oradea