Claudia But

Claudia But

Candidat CL Oradea

Curriculum Vitae

Numele meu este  But Claudia Marcela, am 46 ani. Am absolvit Universitatea de stiinte economice Craiova, sunt membru CECCAR Bihor.  Incepand din 2003 sunt antreprenor in domeniul consultantei fiscale si expertizei contabile, conducand propriul cabinet de contabilitate. M-am inscris in USR pentru ca am considerat ca doar implicandu-ne fiecare in mod activ in viata  politica putem ajuta la rezolvarea problemelor din societatea romaneasca.

Cred in principiile USR, cred ca prin valorile promovate de USR Romania va putea parcurge drumul sau pentru a deveni o tara europeana si democratica. Actualmente sunt vicepresedinte USR Filiala Oradea.

Am hotarat sa dedic cetatenilor din Oradea toate cunostintele mele si experienta mea profesionala prin candidatura mea la un post de consilier la Consiliul Local Oradea. Consider ca birocratia trebuie eliminata, de asemenea cred cu tarie ca trebuie sa cream conditii de invatamant  mai bune in scoli prin alocare de fonduri  mai mari pentru educatie, tinerii sa fie motivati sa studieze in orasul nostru, sa fie incurajati sa-si deschida afaceri, sa gaseasca sprijin in administratia locala  in demersurile lor privind accesarea de fonduri europene. Reducerea taxelor, impozitelor,  transparenta cheltuirii banilor nostri este un obiectiv major. Imi doresc un oras in care fiecare cetatean sa fie o prioritate. Imi doresc un oras in care coruptia si hotia sa fie eliminate. Doar impreuna vom reusi.

Votează consilierul/consilierii care vrei să te reprezinte în Consiliul Local Oradea în 2020 Live

 • Flavius Bunoiu
  12% 79 / 609
 • Delia Ungur
  16% 101 / 609
 • Cristian Rusu
  18% 112 / 609
 • Diana Buhaș
  11% 70 / 609
 • Claudia But
  10% 65 / 609
 • Vasile Dumitriu
  15% 96 / 609
 • Andrei Popa
  14% 86 / 609

Candidati USR

Razvan Pauta

Razvan Pauta

Candidat CJ Bihor
Urmatorul candidat

Urmatorul candidat

poti fi chiar tu
Miroslav Iuhaneac

Miroslav Iuhaneac

Candidat CJ Bihor
Cristian Rusu

Cristian Rusu

Candidat CL Oradea