Carmen Loredana Dumitriu

Carmen Loredana Dumitriu

Senat

Dumitriu Carmen Loredana are 39 de ani, este economistă si expert contabil şi deţine propria firma de expertiză contabilă, fiind antreprenor. Absolventă a Universității din Oradea, Facultatea de Stiinţe Economice –  Finanţe -Bănci, a profesat in domeniul bancar si antreprenorial.

“În curând se împlinesc 4 ani de la momentul OUG 13…

Am fost între cei 600.000 care am ieșit în stradă îndemnându-mi familia și prietenii să ni se alăture. Nu a fost în zadar,lupta noastră civică a prins contur și pentru moment i-am oprit.

În tot acest timp nu am stat cu mâinile în sân, ne-am organizat în asociații civice locale și naționale, am continuat protestele și acțiunile civice, am participat la acțiuni și traininguri alături de alte organizații civice din țară.

Am participat desigur la campaniile Fără Penali în Funcții Publice și Oameni Noi în Politică.

Mă gândesc și acum la ziua în care am decis să mă înscriu în USR, la finalul anului 2018, convinsă fiind că doar prin implicare în politică putem face diferența.

Protestele sunt și ele bune ca soluție de avarie și probabil va mai trebui să protestăm în decursul vieților noastre, pentru că libertatea nu este un bun câștigat pentru totdeauna, ea trebuie apărată zi de zi.

Totuși prefer votul pentru că la protest este mult mai greu să schimbăm ceva radical. La protest putem doar să cârpim sau să întârziem o nelegiuire.

Astfel că noi, cei din USR PLUS care ne-am asumat această sarcină de a candida, suntem gata să impunem de urgență și cu celeritate reforma și modernizarea instituțiilor statul român.

Pentru toate acestea avem nevoie de legitimitatea dată de votul vostru, al cetățenilor.

Fără votul vostru, vom mai pierde o șansă istorică de a moderniza România, milioane de oameni vor continua să emigreze, mii de oameni vor muri cu zile în spitale sau pe străzile patriei, zeci de miliarde de euro vor fi risipite de o clasă politică coruptă care nu se va opri din hoții, nelegiuri și rele.

Doar tu îi poți opri și o poți face o singură dată la 4 ani!

Duminică, 6 decembrie este o zi importantă pentru că este ziua în care tu ești stăpân peste destinele tale și peste destinele lor! Ești stăpân peste destinele tuturor!

Ne putem apuca de treabă imediat sau mai putem bate pasul pe loc încă 4 ani, tu hotărăști asta!

A lipsi la vot pe 6 decembrie este echivalent cu a da o nouă șansă vechii clase politice de a se regrupa și a continua batjocura din ultimii 31 de ani…

Pe 6 decembrie mergi la vot și votează pentru o Românie fără hoție!”

Candidati USR

Ciprian Frunza

Ciprian Frunza

Senat
Traian Cosor

Traian Cosor

Candidat CJ Bihor
Radu Daniel Mănăilă

Radu Daniel Mănăilă

Camera Deputatilor
Delia Ungur

Delia Ungur

Candidat CL Oradea