Andrei Popa

Andrei Popa

Candidat CL Oradea

Curriculum Vitae

Sunt Andrei Popa, născut în 1976 la Oradea. Am absolvit, pe rând, Liceul Economic din Oradea, Facultatea de Drept din cadrul Universității Oradea și un master în management la Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Oradea.

Până de curând am fost și eu în rândul celor nemulțumiți, care considerau că toți politicienii sunt la fel, drept pentru care m-am hotărât ca prin forța propriului exemplu să încerc să schimb ceva. M-am înscris în USR unde am găsit mulți oameni asemeni mie, hotărâți și ei să se implice în modernizarea României.

Sunt un cetățean nemulțumit că impozitele plătite nu se cheltuie de către instituțiile statului în interesul contribuabililor; sunt un părinte nemulțumit că învățământul nu evoluează rămânând împietrit în programele anilor 50, cu clădiri din aceeași perioadă și cu dotări în mare parte asigurate tot de părinți; sunt un pasionat de istoria orașului Oradea, nemulțumit că locuitorii nu pot participa activ la deciziile ce privesc dezvoltarea sa.
Doresc să contribui la dezvoltarea Oradiei, astfel încât să aibă de câștigat atât micii întreprinzători locali cât și firmele interesate de investiții. Vreau să nu ne mai uităm cu invidie la Timișoara sau Cluj-Napoca ci să facem din Oradea un pol de creștere economică.

Votează consilierul/consilierii care vrei să te reprezinte în Consiliul Local Oradea în 2020 Live

 • Flavius Bunoiu
  12% 79 / 609
 • Delia Ungur
  16% 101 / 609
 • Cristian Rusu
  18% 112 / 609
 • Diana Buhaș
  11% 70 / 609
 • Claudia But
  10% 65 / 609
 • Vasile Dumitriu
  15% 96 / 609
 • Andrei Popa
  14% 86 / 609

Candidati USR

Urmatorul candidat

Urmatorul candidat

poti fi chiar tu
Robin Alban

Robin Alban

Candidat CJ
Ciprian Frunza

Ciprian Frunza

Candidat CJ Bihor
Diana Buhas

Diana Buhas

Candidat CL Oradea