Comunicat de presa

Comunicat de presa

Sâmbătă, 14 decembrie, în cadrul Conferinței Județeane USR Bihor, 109 delegați ai celor 28 de filiale USR din județ au ales consilierii USR pentru Consiliul Județean Bihor.

Competiție internă USR pentru alegerile locale a continuat în acest sfârșit de săptămână cu alegerea candidaților pentru Consiliul Județean Bihor în cadrul Conferinței Județene USR Bihor.

Candidații pentru Consiliul Județean ai USR Bihor, aleși democratic și transparent, pe baza proiectelor prezentate, sunt:

Mihai Șvab, specialist in amenajarea teritoriului și urbanism, vicepreședinte USR Bihor. Își propune adoptarea unui proiectul de bugetare participativă la nivelul Consiliului Județean.

Simona Bisboaca, antreprenor și inventator, își propune sprijinirea micilor producători agricoli autohtoni și încurajarea dezvoltării produselor naturale specifice din Bihor.

Ciprian Barna este expert în dezvoltare regională și accesare de fonduri europene. În prezent lucrează în cadrul Zonei Metropolitane Oradea.

Traian Cosor este reprezentantantul filialei Sântandrei in cadrul CJ Bihor. La baza este inginer chimist și dorește dezvoltarea de parcuri industriale la nivelul intregului judet.

Ciprian Frunză este profesor de pian în cadrul Liceului de Arte din Oradea și își dorește dezvoltarea sistemului de învățământ și reducerea bullyingului în școli.

Răzvan Moșoiu este ecologist pasionat și tânăr întreprinzător. Își dorește un județ dezvoltat durabil, cu un sistem integrat de gestionare a deșeurilor.

Am început modul transparent de desemnare a candidaților la Consiliul Local Oradea, am făcut acest lucru și pentru Consiliul Județean și vom face exact la fel si pentru primăriile și consiliile locale din comunele din județ.

Oameni cinstiți, profesioniști, devotați și pasionați de soarta județului Bihor.

Aceasta este echipa USR pentru Bihor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>