Constituirea filialei și primele alegeri ale USR Popești

Constituirea filialei și primele alegeri ale USR Popești

Cea mai tânără filială bihoreană: USR Popești și-a ales conducerea

Adunarea Generală a filialei locale USR Popești și-a ales structura, componența și durata mandatului organelor de conducere, arbitraj și control.

Vineri, 11 ianuarie 2019, membrii prezenți la prima Adunare Generală a filialei locale USR din Popești au decis prin vot ca organizația să fie condusă de un birou cu următoarea formulă: un președinte și doi vicepreședinți, cu un mandat de șase luni. Totodată, s-a decis și componența Comisiei de Arbitraj și Comisia de Cenzori

Componența organelor de conducere și arbitraj ale filialei locale este următoarea:

Președinte: Miroslav Anton Iuhaneac

Vicepreședinți: Aurelia Duca, Remus Baicu

Comisia de Arbitraj: Iosif Kortis, Miroslav Olsac, Ioana Pintiuță

Comisia de Cenzori: Maria Szalva

USR Popești este cea mai nouă filială din județul Bihor. Am fost atras de USR încă de la început și am intrat în politică pentru că am înteles că schimbarea nu poate avea loc fără implicare. Ne dorim ca Popeștiul să devină o comună model pentru județul nostru și o administrație care să lucreze pentru cetățeni și împreună cu cetățenii.” a declarat Miroslav Iuhaneac, Președintele USR Popești.

Organizația locală USR din Popești este a șaptea filială USR din județul Bihor. Celelalte 6 filiale locale sunt: Oradea, Sântandrei, Aleșd, Sânmartin, Salonta și Marghita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>