Demisia Primarului comunei Sântandrei, Ioan Mărcuș, și a CL Sântandrei

Demisia Primarului comunei Sântandrei, Ioan Mărcuș, și a CL Sântandrei

Cerem demisia Primarului Ioan Mărcuș și a Consiliului Local Sântandrei pentru că nu mai reprezintă voința cetățenilor. Consiliul Local NU a aprobat aderarea comunei la TransRegio, adică introducerea OTL, în ciuda dorinței exprimate prin semnătură a locuitorilor comunei (detalii).

Iresponsabilitatea și amatorismul aleșilor locali condamnă comuna Sântandrei să rămână în continuare fără un transport public civilizat pană în 2026, deși se află în imediata apropiere a municipiului Oradea. Încă de la începutul inițiativei, Primăria a încercat permanent să tergiverseze și să discrediteze acțiunea, invocând diverse motive care mai de care mai fanteziste și nereale.

Administrația locală, ce se vrea liberală, seamănă tot mai mult cu PSDragnea, ce conduce țara după bunul plac. Având în vedere ultimele isprăvi ale Primăriei (garduri faraonice, suprataxarea cetățenilor pentru salubritate), era de așteptat să blocheze progresul comunei noastre. Având în vedere că majoritatea din Consiliul Local a fost aleasă cu ~1600 voturi iar azi au respins voința a peste 1250 cetățeni, putem spune fără să greșim că actuala administrație nu mai reprezintă interesele cetățenilor.” – Doru Verdeș, Președinte USR Sântandrei.

USR Bihor

27.11.2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>