Constituirea filialei și primele alegeri ale USR Marghita

Adunarea Generală a filialei locale USR Marghita și-a ales structura, componența și durata mandatului organelor de conducere, arbitraj și control.
Sâmbătă, 17 noiembrie 2018, membrii prezenți la prima Adunare Generală a filialei locale USR Marghita au decis prin vot ca filiala USR Marghita să fie condusă de un birou cu următoarea formulă: un președinte și doi vicepreședinți, cu mandat de nouă luni. Totodată, s-a decis și componența Comisiei de Arbitraj și Comisia de Cenzori
Componența organelor de conducere și arbitraj ale filialei locale USR Marghita este următoarea:
Președinte: Carmen Mărieș
Vicepreședinți: Dan Berghe, Levente Nyiri
Comisia de Arbitraj: Mircea Silaghi, Paul Oros, Gladia Mărieș
Comisia de Cenzori: Antoneta Lukacs

Mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată!
Am fost atrasă de USR datorită prospețimii pe care a adus-o pe scena politică, datorită activității pe care o desfășoară și a principiilor și valorilor pe care le promovează! Sunt multe cele pe care am vrea să le vedem făcute mai bine și mai repede în comunitatea locală și mai ales să întrevedem planul de dezvoltare al Municipiului Marghita pe termen mediu și lung, dar din păcate lucrurile stagnează, iar tinerii aleg să plece. De aceea te invit, vă invit, să veniți în echipă noastră!
Marghita poate fi exact așa cum o vrem noi, primul pas e să ne implicăm!

– Carmen Mărieș, Președintele USR Marghita.

USR s-a născut din dorința oamenilor de a avea o societate bazată pe reguli și nu pe bunul plac al unora și altora. USR a aplicat aceasta idee și a luptat în consiliile din București, în Parlament și peste tot unde are organizații sau membri, pentru transparentă și respectarea legii, deranjând afacerile și complicitățile vechilor politicieni. Mă bucur că acum am ajuns și în Marghita.

– Silviu Dehelean, Deputat USR Bihor.