USR își respectă angajamentele asumate și solicită o nouă dezbatere publică în cazul fermei de porci

USR își respectă angajamentele asumate și solicită o nouă dezbatere publică în cazul fermei de porci

USR Bihor solicită o nouă dezbatere publică pe tema autorizarii fermei de porci

În data de 28.11.2017, la dezbaterea organizată de către APM Bihor în vederea autorizării fermei de porci din loc. Oradea, str. Corneliu Baba, nr.36, jud.Bihor, a SC Nutripork SRL, USR Bihor a solicitat, prin reprezentanții ei, organizarea unei noi dezbateri. Am considerat atunci că această nouă dezbatere este necesară pentru lămurirea tuturor aspectelor ce țin de această autorizare, inclusiv discutarea punctului de vedere a SC Nutripork SRL, punct de vedere ce avea să fie emis, în urma întrebărilor puse de către participanții la dezbatere.

În data de 14.12.2017, la conferința de presă organizată de către USR Bihor, am precizat că de îndată ce vom avea punctul de vedere a SC Nutripork SRL cu privire la problemele semnalate de către participanții la dezbaterea sus amintită, vom solicita conducerii APM Bihor, organizarea unei noi dezbateri.

Solicitarea USR Bihor, pentru organizarea unei noi dezbateri, trimisă în data de 09.01.2018, vine în contextul în care răspunsurile oferite de către SC Nutripork SRL sunt în cel mai bun caz ambigue, iar o nouă dezbatere este astfel absolut necesară pentru lămurirea tuturor aspectelor.

”Este în interesul tuturor părților implicate organizarea unei noi dezbateri, având în vedere suspiciunile care planează asupra acestei autorizări.” – Marius Șovarschi – USR Bihor

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>