Săptămâna Porților Deschise în Filiala USR Bihor

Săptămâna Porților Deschise în Filiala USR Bihor

Uniunea Salvați România – Filiala Bihor, organizează în perioada 11-15 decembrie, Săptămâna Porților deschise la sediul USR Bihor din str. Republicii nr. 3 – 5.

„În urmă cu un an, o forță politică nouă spărgea bariera sistemului politic. În urmă cu un an, USR devenea primul partid politic plecat de jos, dintre cetățeni, care reușea să intre în Parlament. Un an mai târziu, USR este principala voce a Opoziției din Parlament și din Stradă. De la o zi la alta, USR crește. Pe 17 decembrie, la un an de la alegeri, USR vine cu un pas mai aproape de public, lansând proiectul național 1 an în Parlament. USR e vocea ta!”

Avem un an de când vă reprezentăm în Parlamentul României. Vrem să vă arătăm ce am reușit să facem, să ascultăm doleanțele și sugestiile voastre despre cum putem să ne îmbunătățim activitatea.

În săptămâna 11 – 15 decembrie 2017 vă așteptăm la sediul USR Bihor, str. Republicii 3 – 5, oricând între orele 09:00 și 17:00, la evenimentul Săptămâna Porților Deschise în Filiala USR Bihor. Vă vor întâmpina consilierii noștri.

Iar, duminică, 17.12.2017 te așteptăm la lansarea proiectului: USR – 1 an în Parlament, la sediul nostru, începând cu ora 17:00.

Ai o întrebare? Vom încerca să răspundem! Ai o nemulțumire? Încercăm să o rezolvăm!

Chiar dacă suntem un partid de opoziție, avem instrumentele necesare să aflăm adevărul și să venim în întâmpinarea problemelor tale.

Chiar dacă nu ai întrebări și nici probleme, te așteptăm pur și simplu să ne cunoaștem la o cafea și poate vei dori să te implici în proiectele derulate de noi. Iar dacă ai un proiect, vino să ne prezinți ideea ta și vom lucra împreună pentru ca aceasta să devină realitate.

Te așteptăm să ne cunoaștem!

Hai in USR! www.usr.ro/inscriere

 

Echipa USR Bihor

Evenimentul Facebook e disponibil aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>