Criza prelungită transformă ședințele de Consiliu Județean în conferințe de presă

Criza prelungită transformă ședințele de Consiliu Județean în conferințe de presă

Vicepreședintele Consiliului Județean Bihor și președinte PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat în ședința de Consiliul Județean din data de 07.11.2017 că: ”Duminică (05.11.2017) unii au manifestat în fața sediului PSD. Eu pentru această atitudine politică cred că ar trebui în fața sediului PNL să fi manifestat duminică respectivii, pentru că este direct afectat județul Bihor”. (https://youtu.be/S0NEQxqLhU0?t=4m55s minutul 04:55).

Domule Mang, oamenii au ieșit în stradă pentru activitatea guvernului dumneavoastră, guvernul PSD, pentru că acesta nu își respectă programul de guvernare, pentru lipsa de predictibilitate fiscală și pentru lipsa de viziune pe termen lung dar mai ales pentru atacul la baionetă pe care PSD îl duce asupra justiției și nu pentru a rezolva o luptă politică din cadrul CJ Bihor. De-asemenea vă amintim că blocarea validarii noilor consilieri locali sau județeni este o practică asumată a partidului dumneavoastră, una dintre victime fiind USR București, sens în care vă reamintim că PSD pune în aplicare aceasta practică la Consilul General al Municipiului  București și la consiliile de sectoare (în urma demisiei consilierului USR Dumitru Dobrev la începutul lui septembrie 2016, majoritatea PSD a tergiversat validarea următorului candidat pe listele USR vreme de peste 4 luni și jumătate – până în 27.04.2017).

Declarația dumneavoastră este o ipocrizie fără seamăn. Nu întelegem să apărăm poziția PNL, pentru că aceasta pozitie nu face decât să dovedească faptul că scandările străzii sunt cât se poate de întemeiate: clasa politică tradițională se scaldă în aceleași ape, cel puțin tulburi.

Domnule Mang, vă cerem să nu mai transformați ședințele de consiliu în conferințe de presă cu declarații politice, iar dacă sunteți nemulțumit de starea de fapt, vă sugerăm să constatați incapacitatea de funcționare a CJ Bihor, iar drept consecință toți consilierii PSD să demisioneze pentru a forța dizolvarea Consiliului Județean Bihor. Apoi solicitați declanșarea alegerilor anticipate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>