Raport de activitate USR Bihor

După încheierea primei sesiuni parlamentare, vă prezentăm un succint raport de activitate asupra inițiativelor și realizărilor filialei USR Bihor din perioada ianuarie – iunie 2017.

“Va incurajez sa va interesati despre munca pe care o depun parlamentarii care va reprezinta, sa comunicati activ cu ei, sa le solicitati ajutorul sau sprijinul si sa-i trageti la raspundere atunci cand constatati ca nu va reprezinta corespunzator. In aceasta idee, la finalul primei sesiuni parlamentare, va prezint un succint raport de activitate asupra muncii pe care am depus-o in Parlamentul Romaniei.” – Silviu Dehelean (deputat de Bihor în Parlamentul României)

Mesajul complet trasmis de Silviu îl puteți parcuge aici.

Raportul de activitate parlamentară e disponibil aici.

Totodată vă invităm să urmăriți înregistrarea conferiței de presă de la finalul primei sesiuni parlamentare susținute de Cristian Rusu (președinte USR Bihor) și Silviu Dehelean (deputat de Bihor în Parlamentul României).