Dezbatere – Legislația muncii și salarizare în sectorul public și privat

Sâmbătă, 20 mai, la sediul USR Bihor a avut loc dezbaterea „Legislația muncii și salarizare în sectorul public și privat”, ce l-a avut ca invitat pe deputatul Cristian Seidler, membru în comisia de muncă și protecție socială a Camerei Deputaților.

Întâlnirea a suscitat interes în cadrul mediului de afaceri local, fapt remarcat prin prezenta reprezentanților departamentelor de Resurse Umane a unora dintre agenții economici locali (Eberspaecher, Celestica, Samsung Hungary, Vision Digitech, etc.).

Reprezentanții mediului de afaceri au venit cu propuneri pentru îmbunătățirea legislației, care au fost preluate de către reprezentanții USR, urmând a fi analizate în comisiile interne de specialitate, iar apoi, după efectuarea studiilor de impact, promovate în legislativ de către parlamentarii USR.

Discuțiile au fost considerate în final ca fiind constructive, de către toate părțile.